Sari peste obstacol sau schimbi direcția?

Multe femei îmi scriu că nu au un scop, nu au un țel stabilit.

Îmi scriu că nu au dorințe și le este greu să își seteze dorințe sau să își facă planuri. Multe îmi spun că le este frică să își dorească prea mult, prea mare, prea frumos.

Pe toate le înțeleg perfect deoarece și eu am fost așa.

O perioadă lungă a vieții mele, credeam că mereu am ceva de demonstrat, că trebuie să arat că merit ceea ce am.

Cumva, oricât de mult munceam și demonstram că pot, mă pierdeam mai tare pe mine, pentru că nu aveam un țel bine definit.

Ca să înțelegi mai bine cât de important este să ai dorințe și să îți setezi scopuri, vreau să îți propun un exercițiu simplu.

Să ne imaginămtrebuie să ajungi la locatia de pe strada X nr 1 ca să ne întâlnim.

Din punctul in care ești tu, pornești spre locatia din strada X, pe drum, dai de un obstacol, o stradă închisă.

Pentru că știi unde ai de ajuns, pur și simplu îți schimbi traseul ca să ajungi la destinație, și faci asta indiferent câte obstacole îți apar în cale.

În schimb atunci când nu ai o destinație ”setată”, atunci când apare un obstacol îți schimbi direcția și fără să îți dai seama poți să ajungi să te învârți în cerc.

Dacă stai să te gândești puțin, e destul de frustrant să te învârți într-un cerc atunci când cauți o adresă anume, însă îți dai seama cum este să te învârți în cerc o viață întreagă?

Ai încredere în tine și nu-ți fie frică să îți setezi țeluri.

Poți să începi cu o listă de 10 dorințe pe care să le scrii pe o foaie. După care pe măsură ce prinzi curaj, mai adaugi altele.

Să nu uiți o clipă că ai toate uneltele necesare să îți construiești viața pe care ți-o dorești. ( o să repet asta de mai multe ori )


Împreună strălucim mai puternic !

#FiiStapanaProprieiVieti

Cu drag,
Mădă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.