Nesupusele

Iubesc cărțile, chiar dacă atunci când eram mică, nu le-am prea băgat în seamă, pe măsură ce am crescut, cărțile au devenit prietenele mele cele mai bune. Datorită lor am ”cunoscut” oameni, povești, am simțit că fac parte din lumi îndepărtate sau chiar fantastice și cu ajutorul cărților de dezvoltare personală învăț să mă cunosc mai bine, mă descopăr.

Cartea Nesupusele conține 100 de povești, a 100 de femei remarcabile din istoria României.

         A fost munca de echipă a cinci femei extraordinare, Adina Rosetti, Cristina Andone, Iulia Iordan, Laura Grunberg și Victoria Patrașcu. Aceste scriitoare, au reușit să mă ducă într-o lume de basm cu 100 de povești nemuritoare ale unor femei care ne învață despre curaj, valoare, alegeri de viață, onoare. Femei care au făcut ceva, atunci când nu a făcut nimic. Care s-au implicat, care au demonstrate că se poate.

         Recomand această carte tuturor femeilor însă mai ales recomand ca lectură obligatorie pentru tinerele domnișoare. În special în ziua de azi, cred că tinerele au nevoie de modele ca aceste femei. Au nevoie de povești care să le demonstreze ce înseamnă să îți urmezi inima, să fii curajoasă, să muncești și să  nu te dai bătută în fața obstacolelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.