Lasă-i contul, descoperă-i sufletul..

Draga mea, 

Doresc sa te incurajez sa nu mai fii atat de usor “dată pe spate” de ceea ce are un barbat. 

Vreau sa te incurajez sa te gandesti bine la ce iti doresti de la un barbat si de la relatia cu un barbat, ca sa ai parte de o viata de cuplu in care sa simti ca esti sprijinita, apreciata, iubita, in care sa te simti ca esti “acasa” langa omul tău. 

Priveste barbatii dincolo de aparente, dincolo de masinile puternice, excursiile exclusiviste, dincolo de ceea ce vrea el sa iti arate ca este potenta lui.

Te incurajez sa incerci sa descoperi sufletul barbatului cu care esti sau vrei sa fii intr-o relatie, care ii sunt dorintele, care ii sunt fricile, care ii sunt planurile de viitor, ce isi doreste de la o femeie, cum se intelege cu mama lui, cu familia lui, cum isi vede viata in urmatorii 5 ani, ce il face sa zambeasca cu gura pana la urechi, cand a plans ultima oara, care ii sunt valorile, sunt compatibile cu ale tale?

Nu de alta insa atunci cand cunoastem pe cineva, incepem procesul de “construire” a unei realitati paralele, in care proiectam asupra lui tot ceea ce credem noi ca e un om, si nu mai investim energie si timp sa ajungem sa il cunoastem cu adevarat. 

De aceea se intampla adesea sa nu vedem “steguletele rosii” care ne atrag atentia ca poate nu e ceea ce ne dorim noi, ceea ce e compatibil cu noi, ca apoi aceste “stegulete rosii” sa duca la sfarsitul relatiei, la divort, partaj, circ, etc.

Cand cunoști oameni noi, încearcă chiar sa ii CUNOȘTI, sa ii DESCOPERI, si astfel sa fii cu inima deschisa sa descoperi si versiunea TA care iese la iveala prin persoana cealalta.

Cu fiecare om pe care il intalnim, suntem o alta varianta a noastra si de aceea e important sa avem in jurul nostru oameni care ne inspira, care ne sustin sa devenim versiuni mai bune, sa ne depasim limitele (in sensul bun si productiv), sa ne iubim si sa ne apreciem mai mult, sa ne acceptam si sa stim ca nimic nu e imposibil. Dar si noi la randul nostru sa facem asta pentru cei importanti din viata noastra.

Ce poti sa apreciezi mai mult la un barbat decat puterea si succesul financiar? Muuulteee. 

Felul in care te trateaza, felul in care ii trateaza pe ceilalti, integritatea lui, modestia, curajul de a-si urma pasiunea, puterea, caracterul lui, capacitatea de a fi onest, iubitor, sincer, hotarat, fidel in relatia cu tine. 

Sa fii impresionata de un barbat capabil sa isi exprime emotiile, trairile, sentimentele, inseamna ca e un om care se cunoaste si care stie ce isi doreste si de la tine si de la viata.

E greu sa gasesti un barbat de calitate, a caror valori sa fie compatibile cu ale tale, insa sa nu iti fie frica sa il cauti, deoarece pana o sa il gasesti ai timp sa devii si tu o femeie de calitate, care isi cunoaste valorile, e capabila sa isi exprime sentimentele, emotiile si sa comunice asertiv, stie ce vrea, are planuri pentru propria viata si stie ca atunci cand o sa se gaseasca unul pe altul, o sa fie doar la momentul potrivit ca sa vă apreciați unul pe celalalt cu adevarat.

Iar draga mea, daca ai un barbat extraordinar in viata ta (deoarece de ce altfel ai fi intr-o relatie cu un barbat daca nu il consideri extraordinar?) apreciaza-l, sustine-l, fii presedinta fanclubului sau, iubeste-l, asa cum face si el cu tine.

Omul cu care suntem in relatie e cel care decide viata noastra, deoarece poate sa ne ridice sau sa ne coboare, sa ne sustina sau sa ne puna frana, sa ne iubeasca sau sa ne faca sa ne urâm, de aceea decizia de a fi cu cineva intr-o relatie e foarte importanta.

Alege ce e mai bine pentru tine, dacă vrei să îți fie fie bine.

Nu de alta, însă ești capabilă de lucruri mărețe.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenelor tale.. 


Împreună strălucim mai puternic !

#FiiStapanaProprieiVieti

Cu drag,
Mădă.

2 Comments on “Lasă-i contul, descoperă-i sufletul..”

  1. Bună ziua .Și eu m-am regăsit în totalitate în aceasta poveste.Momentan suntem într-o pauză de 2saptamani despărțiți și sunt foarte confuză .Nu știu ce să fac.

    1. Bună Mioara. Oare ce iti Creează confuzia? Nu știi dacă sa mergi înainte sau sa închei aceasta relație?

      Te imbratisez cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.