Informații terapie

Felicitări pentru curaj!

Te-am felicitat pentru curajul de a căuta informații și a alege terapia deoarece consider că e nevoie de mult curaj pentru a fi vulnerabil și a căuta răspunsuri despre propria persoană.. 

Sesiunile față în față au loc în cabinetul meu din Oradea, Strada Parcul Traian nr 1. 

Sesiunile online se desfășoară oriunde ești tu ! Ai nevoie doar de internet și de telefonul mobil deoarece ședința se desfășoară prin apel video  pe Whatsapp sau Skype.

(mai multe informații)

O sesiune durează 60 minute.

Tu alegi dacă dorești să ne vedem o dată pe săptămână, o dată la două săptămâni.

Recomandarea mea e la început să ne vedem în fiecare săptămână ca mai apoi dacă o să simți nevoia ne putem vedea chiar și o dată pe lună. 

Pentru a face o programare te rog să îmi trimiți un email la adresa madalina@madalinasarca.com sau un mesaj pe Whatsapp la nr +4 0720010710.

!Atenție!Confirmarea programării se face după efectuarea plății. 

Terapia este un proces care necesită implicare.

Eu mă implic 100% în fiecare sesiune pe care o am așa că e necesar ca și clientul să fie implicat 100%. Nu o sa funcționeze altfel. 

Sesiune de urgență 60 min – 1222 Ron (250e) – în cazul în care se întâmplă ceva în viața ta și ai nevoie de urgență să discutăm, pot să îți fac o programare în maximum 24h (sau contravaloarea în euro la cursul BNR al zilei în care se emite factura)

După ce am stabilit de comun acord o dată și o oră la care să aibă loc sesiunea, o să primești factura și un cont bancar sau link pentru plată directă. 

!Atenție!Confirmarea programării se face după efectuarea plății. 

Dacă vei anunța cu minimum 24 de ore înainte că nu poți ajunge, nu vei suporta costurile ședinței amânate/ anulate.

Timpul e cea mai prețioasă resursă pe care o avem atât tu cât și eu așa că e important să o folosim la maximum nu să o irosim. 

Sesiunile de terapie se desfășoară în limba română sau limba engleză. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.