Pregătire profesională ( pe scurt ):

  • Facultatea de Psihologie, Oradea;
  • Masterat în Psihologie Clinică, Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” Arad;
  • Formare în Psihologia Transporturilor – APTMS București
  • Formare în Psihologia Muncii și Organizațională – APTMS București
  • Formarea în Psihologie Aplicată în domeniul securității naționale – APTMS București
  • Formare în Tehnica Poligraf – ARPJ Cluj – Napoca
  • Membră în Colegiul Psihologilor din România
  • Doctorandă la Universitatea de Medicină din Timișoara

Eu sunt suma deciziilor luate până în acest moment.Când stau și mă uit în urmă, mă minunez și sunt recunoscătoare pentru cât de departe am ajuns însă și nerăbdătoare pentru tot ce urmează.

The Best Is Yet To Come.

Sunt psiholog clinician cu experiență de peste 10 ani, pasionată de mintea umană și recunoscătoare pentru experiența de lucru cu alte femei. Stilul meu de abordare este unul informal deoarece sunt autentică, dedicată psihologiei și învățării continue.

Metoda mea numită „Descoperă-ți Magia Interioară” cuprinde mai multe servicii, atât întâlniri 1la1 cu mine online si offline, cursuri intensive online cât și cartea „Fii Stapana Propriei Vieti”.

Menirea mea e să ajut cât mai multe femei care doresc să se descopere, să aibă mai multe încredere în ele, să se vindece de traumele din copilărie și să renunțe le limitele și credințele limitative dobândite în copilărie.

Metoda mea de abordare a fiecărei cliente, este unică pe piață prin abordarea autentică căpătată în urma experiențelor de viață și a învățării continue. Combinația ideală pentru mine e când îmbin curajul de a fi vulnerabilă cu faptul că sunt pasionată 100% de ceea ce fac și că aceasta este menirea mea.

Când lucrează cu mine, femeile capătă încredere în propriile puteri și simt ca le cresc aripi. Plăcerea mea e să ajut oamenii cu care lucrez să isi însușească uneltele necesare ca să poată să își depășească limitele, să isi transforme credințele limitative și sa isi identifice valorile ca să devină stăpânele propriilor vieți.