Cum sa devii nemuritor..

Timpul, cea mai pretioasa resursa pe care o avem insa pe care uneori o irosim ca si cum ar fi infinita.

E amuzant uneori daca stai sa te gandesti ca sunt situatii in care ne simtim nemuritori, ca si cum nu avem doar o viata, nici 7 ca si pisicile ci infinit de multe vieti de trait in aceeasi viata.

Facem asta atunci cand ne face planuri sa schimbam lumea, cand de fapt, tot ce avem de facut e sa ne schimbam pe noi.

Sau facem asta atunci cand ne simtim atrasi de cineva, simtim o conexiune, dar tot amanam crezand ca vesnicia este in buzunarul de la haina.

Insa sunt si situatii in care avem impresia ca daca ne urmam inima, sau luam o decizie cu care altii nu sunt de acord, o sa murim imediat dupa decizia aceea.

Cumva avem impresia ca un divort inseamna moarte, un esec profesional inseamna sfarsitul zilelor.

Dar totusi ce ne facem cu ASTAZI?

Cu acest minunat cadou primit gratuit, pe care se poate intampla sa nu-l apreciem la adevarata lui valoare acum, ci peste un timp, dupa ce a trecut.

A fost un moment in viata ta cand te-ai jucat pentru ultima oara cu prietenii tai din copilarie.. atunci nu stiai cat de valoros o sa fie in timp acel moment.

A fost un moment in care te-a tinut pentru ultima oara in brate, atunci nu stiai ca o sa-ti aduci aminte cu drag de asta.

A fost un moment in care te-au sunat pentru ultima oara bunicii si ti-au spus ca te iubesc, atunci n-ai stiut cat o sa-ti lipseasca un apel cu numele lor pe ecranul telefonului.

A fost un moment in care daca ai fi luat o alta decizie, viata ta acum ar fi fost alta, dar atunci n-ai stiut cat de importanta este decizia aceea.

Ce a fost a trecut, nu putem schimba.

Ce urmeaza, nu putem controla.

Asa ca tot ce ne ramane e ACUM!

Asa ca hai sa nu ne irosim timpul pretios unii altora, pe nimicuri.

Hai sa-i surprindem pe ceilalti si pe noi cu IUBIRE!

Cu ganduri bune..

Cu zambete..

Cu complimente..

Cu un ajutor neasteptat..

Nu de alta insa o sa vina o zi, in care totul o sa fie o amintire, si chiar daca noi nu o sa ne amintim, ceilalti o sa-si aduca aminte mereu de cum i-am facut sa se simta❤️

Împreună strălucim mai puternic !

#FiiStapanaProprieiVieti

Cu drag,
Mădă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.