Cine ești?

Zi de zi jonglezi cu sarcini, traiesti dupa un program stabilit in care stii ca trebuie sa te trezesti, sa mergi la munca, sa ai grija de casa, familie si sa te pui la somn ca dupa aceea sa o iei de la capat.

Uneori fara sa iti dai seama, zilele tale arata la fel.

Astepti ziua de vineri, ca dupa aceea sa iti displaca ziua de luni ca apoi sa o astepti iar pe cea de vineri si vara sa vina concediul.

Adesea sustinem si credem ca traim in prezent insa de fapt, traim in trecut si repetam aceeasi zi, fara sa ne dam seama.

Analizeaza-ti ziua de astazi, si o sa descoperi ca de la modul identic in care te speli pe dinti pana la traseul pe care il alegi pentru a ajunge la locul de munca, toate sunt actiuni puse pe repeat.

Si atunci nu pot sa nu te intreb CINE ESTI?

Vad cine ai devenit, insa ce faci tu zilnic pentru tine?

Cand te descoperi? Cand iti acorzi timp ca sa stabilesti incontro vrei sa mearga viata ta?

Adesea cand le spun clientelor mele sa imi descrie o zi ideala din viata lor, pe care sa o traiasca in 5 sau 10 ani, au blocaj.

Incep sa imi spuna cum se trezesc, cum merg la lucru, cum fac de mancare, cum povestesc cu partenerul sau au grija de copil si gata. Stop – joc.

Nu imi spun ca se trezesc recunoscatoare, ca sunt multumite avand job-ul visurilor lor, ca isi fac timp pentru ele, corpul lor, ca isi fac planuri de viitor.

Si asa imi dau seama ce vieti robotizate avem, si cat de putin e prezenta recunostinta in viata noastra.

Acum vreau sa te gandesti astazi la viata ta, asa cum arata ea, cu bune si cu rele si sa constientizezi ca TU ai creat viata pe care o ai acum !

Fie ca este buna, fie ca este rea, este propria ta opera de arta.

Logic, nu poti sa schimbi ceva ce a trecut deja, in schimb ai toata puterea sa DECIZI cum vrei sa arate viata ta in viitor.

In weekend am fost plecata la Sibiu, si cand imi pregateam bagajul de plecare, m-am blocat cand am vazut ca arata asa cum imi doream eu sa arate in urma cu cativa ani, aveam hainele pe care mi le doream, incaltamintea, gentile, toate impachetate frumos in saculetele satinate.

M-a lovit pur si simplu aceasta imagine si mi-am dat seama ca puterea de a decide cum vreau sa arate viata mea de acum incolo, este doar la mine.

Scrie-mi un comentariu cu ce ai descoperit dupa ce ti-ai analizat viata.

Sunt curioasa daca traiesti in deriva sau esti stapana propriei vieti.

Lasa-mi un comentariu cu răspunsul tău.

Împreună strălucim mai puternic !

#FiiStapanaProprieiVieti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.