Au spus ca sunt nebuna..

Vreau sa fiu sinceră cu tine și adevarul este ca multi îmi spun ca sunt nebuna, însă m-am obișnuit cu asta deoarece îmi spuneau așa de mai de mult timp.

Cand am spus ca vreau sa devin expert în determinarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf, mi-au spus ca sunt nebuna. Asta-i domeniu de bărbați.

Cand am spus ca vreau sa organizez ateliere de dezvoltare personală pentru copilași, mi-au spus ca sunt nebuna, cine o sa isi aducă copilul și o să plătească pentru a colora?

Cand am spus ca îmi dau demisia de la spital ca sa plec sa locuiesc în Viena, mi-au spus ca sunt nebuna, cine renunță la un job bun la stat ca sa plece intr-o țară straina fără job, fără nimic sigur?

Cand am spus ca scriu o carte în care îmi expun experiențele și cum le-am depășit, pentru ca fiecare femeie care trece prin ceva asemanator sa știe ca nu e singura și ca poate sa treacă prin asta, mi-au spus ca sunt nebuna, cine o sa vrea sa citească o carte scrisă de mine?

Când timp de 2 ani am făcut naveta lunar Arad – Cluj – București ca sa îmi fac formarile în psihologie sa știu cât mai multe în acest domeniu, mi-au spus ca sunt nebuna, ce atâta efort când pot sa o iau mai ușor?

Cand m-am inscris la fiecare etapa Women Rally cu SUV, mi-au spus ca sunt nebuna, cum sa scot un timp atât de bun cu așa mașină mare ?

Am făcut toate astea și mai multe cu zâmbetul pe buze fără sa mă simt o clipa nebuna.

De fapt după atât de mult timp mi-am dat seama de ceva. Da, sunt nebuna, însă nu într-un mod negativ.

Oamenii care m-au făcut nebuna, de fapt, credeau ca „a fi nebun”e sinonim cu ” a fi curajos” și cu ” a fi încrezător în propria persoana”.

Da, sunt curajoasa pentru ca am încredere în mine. Am ajuns sa mă cunosc, sa îmi cunosc valorile, calitatile, defectele în așa măsură încât sunt capabilă sa trăiesc viața pe care mi-o doresc și viața care e potrivită pentru mine.

Ar fi fost mult mai ușor dacă aș fi avut o putere magica și aș fi avut posibilitatea sa vorbesc cu cineva care a trăit deja viața mea, însă asta este imposibil așa ca sunt noua în rolul acesta. Tot ce am de făcut e sa îl joc cât mai bine posibil, deoarece nimeni nu mă poate ghida și nu mă poate judeca.

Acum te întreb pe tine:

A existat măcar o data în viața ta o situație în care ceilalți ți-au spus ca ești nebuna când ai făcut exact ce ți-ai dorit sau ai simțit? Scrie-mi aici.

Întreb adesea femeile despre dorințele, scopul și valorile lor. 

Am rămas surprinsă cât de multe femei nu au putut raspunde la aceste întrebări, și mi-am dat seama ca se afla exact în situația în care m-am aflat eu atât de multi ani..

Mi-am dat seama ca le lipsește Increderea în propria persoana, așa ca m-am gândit sa fac ceva în acest sens.

Poate chiar acum iti dai seama ca ți-ar fi greu sa pui pe foaie 10 dorințe, care sa nu implice alte persoane.

Poate ți-ar fi greu sa îmi scrii o lista cu valorile care te definesc ca femeie…

Poate ți-ar fi greu sa îmi spui ca iti conștientizezi gândurile și ai impresia ca nu le poți controla !

Poate ai impresia ca știi ce e recunoștința și ca o practici zi de zi însă nu trăiești în Vibratia recunoștinței..

Poate ai impresia ca nu meriți sa ai o viață mai buna și ca nu ești în stare sa o obții..

Poate ești nemulțumită de relația pe care o ai cu tine, cu partenerul, cu părinții, cu familia..

Poate pur și simplu vrei sa te cunosti mai bine și vrei sa fii sigura pe deciziile pe care le iei..

Poate nu mai vrei sa iti pese de parerile celorlalti la adresa ta.. 

Am pregătit ceva pentru tine care sa te ajute în acest sens.

Am lucrat la acest curs în ultima perioada însă iti spun sincer ca eu am fost cobaiul care a încercat toate Exercițiile și provocările. Am devenit curajoasa, împlinită, fericita, doar în momentul în care mi-am crescut Increderea în mine.

Apasă aici și vezi despre ce e vorba.. : https://www.madalinasarca.com/cum-sa-ai-mai-multa-incredere-in-tine-in-7-zile/

Împreună strălucim mai puternic !

#FiiStapanaProprieiVieti

Cu drag,
Mădă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.